בואו נעשה בסקוטי שוקולד
- רביב שגיב

- 9 במאי 2024
- זמן קריאה 1 דקות
אין כמו עוגייה מלאה בשוקולד שאפשר לטבול אותה בקפה או תה והשוקולד נמס בפנים... זה פשוט מושלם:)
אז הבסקוטי הזה זאת העוגיה המושלמת לכוס הקפה או התה שלכם, מלאה בשוקולד, לא נשברת בקפה וטעימה ברמות.
מה צריך:
200 גרם סוכר
4 ביצים
100 גרם חמאה מומסת
כף סוכר וניל
500 גרם קמח לבן
250 גרם שוקולד צי'פס
הוראות הכנה:
בקערה גדולה לערבב את הסוכר, ביצים, חמאה וסוכר וניל.
להוסיף את הקמח והשוקולד ולערבב עד קבלת בצק אחיד.
לחמם תנור ל180 מעלות במצב טורבו
לחלק עת הבצק ל3 חלקים, להניח נייר אפייה על תבנית אפייה וליצור מכל כדור בצק צורה של נקניק.
לאפות 30 דקות.
לקרר מעט ולחתוך את העוגיות ברוחב כ 1 ס"מ, להניח בתבנית האפייה ולאפות שוב בחום של 100 מעלות כ 20 דקות.













החנתי יצאה מצוין