Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility
top of page

בואו נעשה בסקוטי שוקולד

אין כמו עוגייה מלאה בשוקולד שאפשר לטבול אותה בקפה או תה והשוקולד נמס בפנים... זה פשוט מושלם:)

אז הבסקוטי הזה זאת העוגיה המושלמת לכוס הקפה או התה שלכם, מלאה בשוקולד, לא נשברת בקפה וטעימה ברמות.


מה צריך:

  • 200 גרם סוכר

  • 4 ביצים

  • 100 גרם חמאה מומסת

  • כף סוכר וניל

  • 500 גרם קמח לבן

  • 250 גרם שוקולד צי'פס


הוראות הכנה:

  1. בקערה גדולה לערבב את הסוכר, ביצים, חמאה וסוכר וניל.

  2. להוסיף את הקמח והשוקולד ולערבב עד קבלת בצק אחיד.

  3. לחמם תנור ל180 מעלות במצב טורבו

  4. לחלק עת הבצק ל3 חלקים, להניח נייר אפייה על תבנית אפייה וליצור מכל כדור בצק צורה של נקניק.

  5. לאפות 30 דקות.

  6. לקרר מעט ולחתוך את העוגיות ברוחב כ 1 ס"מ, להניח בתבנית האפייה ולאפות שוב בחום של 100 מעלות כ 20 דקות.



 
 
 

תגובה אחת

דירוג של 0 מתוך 5 כוכבים
אין עדיין דירוגים

הוספת דירוג
אורח
29 ביוני 2024
דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים

החנתי יצאה מצוין

לייק

הנמכרים ביותר

bottom of page