בואו נעשה פוטטוברד (לחם תפוחי אדמה)
- רביב שגיב

- 22 בספט׳
- זמן קריאה 1 דקות
לחם תפוחי אדמה
יש לחמים שטעימים, ויש לחמים שפשוט אי אפשר להפסיק לאכול.
הרכות, הלחות והטעם העדין של תפוח האדמה הופכים את הלחם הזה לאוורירי במיוחד, נשאר טרי לאורך זמן, ומתאים לכל ארוחה – מארוחת בוקר עם חמאה וריבה ועד ארוחת ערב עם גבינות ויין.
מה צריך:
2 תפוחי אדמה בינוניים קלופים (בערך 250 גרם)
4 כוסות קמח לבן (550 גרם)
2 כפות שמן זית
1 כף סוכר
1 כף מלח
2 כפות שמרים יבשים
1 כוס מים פושרים (240 מ"ל)













תגובות