Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility
top of page

מאפה בשר ותפוחי אדמה

עודכן: 26 באוג׳ 2022

ארוחה שלמה במאפה אחד.

בשר, תפוח אדמה, עגבניות וטחינה, טעים ברמות אחרות ופשוט להכין, אני מכין כמות ומקפיא וככה תמיד יש מה לאכול (לא שחסר אצלי 😀)

אז בואו נכין מאפה בשר ותפוחי אדמה.


זמן הכנה : 30 דקות

זמן התפחה: שעה

זמן אפייה: כ20 דקות

חום תנור: 180 מעלות

קושי: קל

כמות: 10 יחידות.

מצרכים

לבצק

600 גרם קמח (4 כוסות)

300 מ"ל מים (כוס וחצי)

רבע כוס שמן

2 כפיות מלח

2 כפיות סוכר

2 כפיות שמרים

כף חומץ

למילוי

500 גרם בשר טחון

2 תפוחי אדמה

2 עגבניות

מלח

פלפל

תבלין שאורמה

טחינה (מוכנה)

הוראות הכנה

לחמם תנור ל180 מעלות.


בקערת המיקסר לשים את הקמח, הסוכר והמלח ולערבב קלות, להוסיף את השמרים ושוב לערבב קלות, להוסיף את המים, השמן והחומץ ולהפעיל את המיקסר על מהירות נמוכה, לאחר דקה להגביר את המהירות וללוש 10 דקות .

לאחר הלישה להוציא את הבצק למשטח העבודה וללוש ידני כדקה, להחזיר את הבצק לקערה לכסות ולהתפיח שעה.

הכנת המילוי, לחתוך את התפוחי האדמה והעגבניות לקוביות קטנות, בסיר או במחבת לטגן את הבשר, תפוחי אדמה והעגבניות, להוסיף תבלינים לפי הטעם.

שהבשר מוכן ניתן להפסיק לטגן (זה ממשיך להתבשל עוד בתנור)


ree

לחלק את הבצק ל10 כדורים, להמתין 5 דקות ולרדד כל כדור.


ree

על כל עלה לשים מתערבות הבשר ולסגור בצורת ריבוע, להניח על מגש התנור ונייר אפייה.


ree

על כל מאפה לשים כף טחינה.

לאפות כ 20 דקות.

לאחר האפייה לשים עוד קצת טחינה ובתאבון.


ree



 
 
 

תגובות

דירוג של 0 מתוך 5 כוכבים
אין עדיין דירוגים

הוספת דירוג

הנמכרים ביותר

bottom of page