Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility
top of page

פיצה אישית על תפוח אדמה

עודכן: 25 באוג׳ 2022

מי אמר שפיצה חייבת להיות על בצק? מתכון טעים ופשוט של פיצה אישית על פרוסת תפוח אדמה, קל טעים ובריא.


מרכיבים:

2 תפוחי אדמה גדולים.

רוטב פיצה.

גבינה צהובה מגורדת.

תוספות שאוהבים.

מעט שמן זית.



הוראות הכנה:

לקלף את התפוח אדמה ולחתוך לפרוסות דקות לאורך.

לשים על נייר אפייה בתבנית, למרוח שמן זית ולאפות בתנור ב200 מעלות כ20 דקות עד שהתפוח אדמה נהיה רך.

למרוח רוטב פיצה, לפזר גבינה צהובה מגורדת ומעל איזה תוספות שאוהבים.

להכניס לתנור למצב גריל 200 מעלות עד שנהיה שחום.

בתאבון 😀

 
 
 

תגובות

דירוג של 0 מתוך 5 כוכבים
אין עדיין דירוגים

הוספת דירוג

הנמכרים ביותר

bottom of page