Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility
top of page

בואו נעשה חצפורי

עודכן: 14 במאי 2023

מה יש לספר על המאפה הנפלא הזה, אני עושה אותו בדרך שלי ולא בטוח שהגאורגים ישמחו אבל הוא פשוט מושלם כמו שהוא.

זמן הכנה: 15 דקות

זמן התפחה: 15 דקות

זקוקים לעזרה? אני מחכה לכם בווצאפ, לחצו כאן

ree

מצרכים:

בצק

  • 200 גרם קמח

  • כפית שמרים יבשים

  • 2 כפיות סוכר

  • כפית מלח


  • סולת לרידוד


מילוי

  • גבינת שמנת

  • גבינת פטה או בולגרית

  • מוצרלה


הוראות הכנה:

  1. לשים בקערת המיקסר את על חומרי הבצק, בעזרת וו לישה ללוש כ 10 דקות.

  2. לכסות ולהתפיח כרבע שעה. (אין צורך יותר מזה)

  3. לפזר סולת על משטח העבודה ולרדד את הבצק

  4. למרוח גבינת שמנת, לפזר גבינת פטה ומעל מוצרלה.

  5. לסגור לצורת חצפורי (ראו סרטון)

  6. לאפות בחום 220 מעלות עד קבלת צבע זהוב יפה


סדנת סושי ברשת 4שף
הזמינו עכשיו



 
 
 

תגובות

דירוג של 0 מתוך 5 כוכבים
אין עדיין דירוגים

הוספת דירוג

הנמכרים ביותר

bottom of page