בואו נעשה פוקצ'ה בצל וזעתר
- רביב שגיב

- 29 במאי 2023
- זמן קריאה 1 דקות
בואו נתחיל בזה שפוקצ'ה זה לחם פשוט וטעים, נכון שיש בו קצת שמן זית (אמרתי קצת נכון) אבל זה מה שעושה את הלחם הזה לטעים וממכר.
את הגרסה הזאת של פוקצ'ה עשיתי עם בצל וזעתר טרי, נכון אפשר בלי זעתר אבל הזעתר כאן עושה את ההבדל אז לא לוותר.

מה צריך?
300 גרם קמח
כף שמרים יבשים
כף מלח
כף סוכר
רבע כוס שמן
200 מ"ל מים
2 בצלים
זעתר טרי


















תגובות