בואו נעשה מאפה מנגולד
- רביב שגיב

- 26 באוג׳ 2022
- זמן קריאה 1 דקות
עודכן: 28 באוג׳ 2022
מאפה במילוי של מנגולד ובצל, בצק שמרים פריך וטעים במיוחד.
זמן הכנה: 20 דקות
זמן התפחה: 20 דקות
זמן אפייה: 30 דקות
זקוקים לעזרה? אני מחכה לכם בווצאפ, לחצו כאן

מרכיבים:
לבצק
500 גרם קמח לבן
כף סוכר
כף מלח
כף שמרים יבשים
רבע כוס שמן
300 מ"ל מים
למילוי
בצל אחד קצוץ
חבילת עלי מנגולד
שמן לטיגון
מלח ופלפל
הוראות הכנה:
בקערת המיקסר לשים את כל חומרי הבצק.
בעזרת וו לישה ללוש את הבצק כ 8 דקות במהירות נמוכה.
לאחר שהבצק מוכן לכסות במגבת למנוחה של 15 דקות (ובנתיים נעשה את המילוי)
במחבת גדולה לטגן את הבצל.
לקצוץ את המנגלוד ולהוסיף לבצל.
להוסיף מלח ופלפל לפי הטעם.
לקרר מעט.
לחמם את התנור ל 200 מעלות (טורבו)
לרדד את הבצק לעלה גדול.
לשים את תערובת הבצל והמנגולד על חצי מהעלה, לקפל את הבצק ולסגור אותו.
להעביר לתבנית עם נייר אפייה.
בעזרת מספריים לעשות כמה חתכים (ראו סרטון)
למרוח מעט שמן ולפזר מעט מלח גס.
לאפות כחצי שעה.


















תגובות