Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility
top of page

בואו נעשה עוגת סינבון

עודכן: 28 באוג׳ 2022

מי לא מכיר את המאפה השמרים והקינמון שמצופה בציפוי משולם? קבלו את הגרסה שלי לסינבון אבל בעוגה בחושה. כמה קל להכין? אפילו מיקסר לא צריך.

זמן הכנה: 15 דקות

זמן אפייה: כ 40 דקות

זקוקים לעזרה? אני מחכה לכם בווצאפ, לחצו כאן


ree

מצרכים דרושים:

  • 2 כוסות קמח

  • כוס סוכר

  • 3 ביצים

  • שקית אבקת אפייה

  • 500 מ"ל שמנת מתוקה (38%)

  • 100 גרם חמאה

  • 3 כפות סוכר חום

  • כף קינמון


לציפוי

  • 2 כפות גבינת שמנת

  • 3 כפות אבקת סוכר


הוראות הכנה:

  1. בקערה גדולה לשים את הקמח, הסוכר, הביצים, אבקת האפיה והשמנת המתוקה.

  2. לערבב (לא לערבב יותר מידי)

  3. לחמם תנור ל 180 מעלות במצב טורבו)

  4. לשמן תבנית אינגליש קייק גדולה או שתיים קטנות

  5. לשפוך את התערובות לתבנית.

  6. בקערה נפרדת לערבב את החמאה, הסוכר החום והקינמון.

  7. לשים את התערובת מעל העוגה ולערבב ממש מעט.

  8. לאפות כ 40 דקות.

  9. לערבב את הגבינה ואבקת הסוכר הייטב, לשפוך מעל העוגה החמה.




 
 
 

תגובות

דירוג של 0 מתוך 5 כוכבים
אין עדיין דירוגים

הוספת דירוג

הנמכרים ביותר

bottom of page