בואו נעשה פאדג' מארס משלושה מרכיבים בלבד
- רביב שגיב

- 26 באוג׳ 2022
- זמן קריאה 1 דקות
עודכן: 28 באוג׳ 2022
פאדג' נמס בפה עם שוקולד לבן וחתיכות חטיף מארס.
זמן הכנה: 15 דקות
זמן קירור: מינמום 3 שעות
זקוקים לעזרה? אני מחכה לכם בווצאפ, לחצו כאן

רשימת מצרכים:
קופסא חלב מרוכז (395 גרם)
500 גרם שוקולד לבן
6 חטיפי מארס.
הוראות הכנה:
לשים בסיר את החלב המרוכז והשוקולד (במידה והשוקולד מגיע בטבליות יש לשבור אותו לקוביות).
לחמם על אש קטנה עד שהשוקולד נמס (חשוב שזה יהיה על אש קטנה שלא ישרף)
לאחר המסה לחמם עוד כחמש דקות תוך כדאי ערבוב.
להמתין כעשר דקות להתקררות התערובות.
לחתוך את חטיף המארס לקוביות, לשמור חלק בצד וחלק לשפוך לתערובות, לערבב מעט.
לשים בתבנית נייר אפייה.
לשפוך את התערובת לתבנית האפיה ומעל לפזר את שארית המארס.
להכניס למקרר לפחות לשלוש שעות.


















תגובות