בואו נעשה קרואסון חמאה בשיטה קצת שונה
- רביב שגיב

- 31 ביולי 2022
- זמן קריאה 1 דקות
עודכן: 28 באוג׳ 2022
אין כמו קרואסון חמאה חם שיוצא מהתנור ושלא נדבר על הריח בבית בזמן האפייה.
אבל בשביל לעשות קרואסון טוב היה צריך לעשות בצק מסובך, לעשות קיפולים, לתת לבצק לנוח ובקיצור להכין בצק במשך יומיים.
אבל לא עוד, בשיטה שלי מאוד קל להכין בצק לקוראסון ותוך זמן קצר יש לך קוראסונים מושלמים בבית.
זמן הכנה: 20 דקות
זמן התפחה: 30 דקות
זמן אפייה: כ 30 דקות
זקוקים לעזרה? אני מחכה לכם בווצאפ, לחצו כאן

מה צריך:
לבצק
300 גרם קמח
30 גרם סוכר
6 גרם שמרים יבשים
30 גרם חמאה רכה
90 מ"ל חלב
90 מ"ל מים
למריחה
100 גרם חמאה רכה.
הוראות הכנה:
בעזרת מיקסר ללוש את כל חומרי הבצק לבצק חלק (לפחות 7 דקות לישה).
לאחר הלישה לתת לבצק לנוח כעשר דקות.
לרדד לעלה, למרוח את החמאה הרכה, ולקפל את הבצק כפי שאני מראה בסרטון.
לחלק למשולשים, לגלגל לקרואסנים, להניח על נייר אפייה, לכסות ולהתפיח כחצי שעה.
לחמם תנור ל 180 מעלות, למרוח בביצה ולאפות כחצי שעה.













תגובות