Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility
top of page

בורקס פילו תפוח אדמה

עודכן: 27 באוג׳ 2022

בורקס פילו קריספי בצורה קצת שונה ויפה מאוד במילוי תפוח אדמה ומלא בצל מטוגן כמו שאני אוהב.


זמן הכנה : 10 דקות

זמן אפייה: כ25 דקות

חום תנור: 180 מעלות

קושי: קל

מצרכים

בצק פילו

שמן למריחה

4 תפוחי אדמה מבושלים

2 בצלים גדולים קצוצים מטוגנים

מלח

פלפל

שום

לציפוי

ביצה

שומשום



הוראות הכנה

לחמם תנור ל180 מעלות.

לשים את תפוח האדמה הבצל והתבלינים בקערה ולמעוך ע"י מזלג.

לפתוח את דפי הפילו ולחתוך אותם לשתיים.

לקחת את הדף הראשון למרוח בשמן או חמאה.

להניח כף גדושה של התפוחי האדמה ולאסוף את הבצק לצורת פרח.



להניח על ניר אפיה.

למלא את תבנית האפייה בבורקסים.

למרוח בזהירות בביצה ולפזר מעט שומשום.

לאפות כ25 דקות עד שהבורקסים שחומים ויפים.

ניתן לשמור במקרר ולחמם שוב בתנור.

בתאבון.





לאחר

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating

הנמכרים ביותר

כתובת:

סניף שוהם: קדם 95 שוהם.

סניף רמת גן: הרואה 6 רמת גן 

סניף ראשון לציון: אברבנאל 4 ראשון לציון

חנויות בשרות עצמי פתוח 24/7

055-7113775 ווצאפ שרות לקוחות

הצטרפו בחינם למועדון הלקוחות שגיב פלוס
צברו נקודות על כל קנייה והמירו אותן לכסף גם באתר וגם בחנויות.
כל קנייה משתלמת יותר!

© כל הזכויות שמורות שגיב חומרי גלם לאפייה 2021

bottom of page