איך לאפות בבית את הבגט המושלם
- רביב שגיב

- 4 ביולי 2022
- זמן קריאה 1 דקות
עודכן: 28 באוג׳ 2022
אין כמו בגט חם ופריך שיוצא מהתנור, מושלם לשים שקושקה או שניצלים ובכלל הכל הולך טוב עם בגט טוב.
אז לעשות בגט בבית זה בכלל לא קשה ואפילו קל ממש.
זמן עבודה: 15 דקות
זמן התפחה: 1.5 שעות
זמן אפייה: כ 30 דקות
זקוקים לעזרה? אני מחכה לכם בווצאפ, לחצו כאן

אז מה צריך:
700 גרם קמח לבן.
15 גרם שמרים יבשים.
15 גרם מלח.
20 גרם סוכר.
חצי כוס שמן.
350 גרם מים פושרים.
הוראות הכנה:
בקערה של המיקסר לשים את כל מצרכי הבצק.
בעזרת וו לישה ללוש כ8 דקות במהירות נמוכה.
להוציא את הבצק לקערה משומנת.
לכסות במגבת ולתפיח כשעה.
לארבע כדורים שווים, ולכסות.
להמתין 5 דקות.
ליצור צורה של בגט (ראו סרטון)
לשמן מעט את הבצק.
לכסות את הבגטים ולהתפיח כחצי שעה.
לחמם תנור ל 200 מעלות.
בעזרת סכין חדה, לעשות חריצים בכל בגאט.
למרוח כל בגאט במים.
לאפות 30 עד 40 דקות.













תגובות