Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility
top of page

איך לאפות בבית את הבגט המושלם

עודכן: 28 באוג׳ 2022

אין כמו בגט חם ופריך שיוצא מהתנור, מושלם לשים שקושקה או שניצלים ובכלל הכל הולך טוב עם בגט טוב.

אז לעשות בגט בבית זה בכלל לא קשה ואפילו קל ממש.

זמן עבודה: 15 דקות

זמן התפחה: 1.5 שעות

זמן אפייה: כ 30 דקות

זקוקים לעזרה? אני מחכה לכם בווצאפ, לחצו כאן


ree

אז מה צריך:

  • 700 גרם קמח לבן.

  • 15 גרם שמרים יבשים.

  • 15 גרם מלח.

  • 20 גרם סוכר.

  • חצי כוס שמן.

  • 350 גרם מים פושרים.

הוראות הכנה:

  1. בקערה של המיקסר לשים את כל מצרכי הבצק.

  2. בעזרת וו לישה ללוש כ8 דקות במהירות נמוכה.

  3. להוציא את הבצק לקערה משומנת.

  4. לכסות במגבת ולתפיח כשעה.

  5. לארבע כדורים שווים, ולכסות.

  6. להמתין 5 דקות.

  7. ליצור צורה של בגט (ראו סרטון)

  8. לשמן מעט את הבצק.

  9. לכסות את הבגטים ולהתפיח כחצי שעה.

  10. לחמם תנור ל 200 מעלות.

  11. בעזרת סכין חדה, לעשות חריצים בכל בגאט.

  12. למרוח כל בגאט במים.

  13. לאפות 30 עד 40 דקות.



 
 
 

תגובות

דירוג של 0 מתוך 5 כוכבים
אין עדיין דירוגים

הוספת דירוג

הנמכרים ביותר

bottom of page