Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility
top of page

סמבוסק ב 10 דקות.

רוצים להכין ארוחת ערב בשיא המהירות?

לפעמים במטבח מותר קצת לרמות 😀 והסמבוסק הזה זה סוג של רמאות, בצק שלוקח חמש דקות לעשות, לא צריך התפחה, לא צריך מיקסר ובעשר דקות עבודה יש לכם סמבוסקים טעימים.


ree

מה צריך:

בצק

  • כוס וחצי קמח תופח.

  • קצת מלח.

  • חצי כוס מים.

מילוי

  • חצי חבילת גבינת חמד

  • 2 כפות גבינה צהובה מגורדת

  • קצת מלח.

ציפוי

  • חלמון

  • שומשום

  • מלח גס


הוראות הכנה

  1. לחמם תנור ל 190 מעלות במצב רגיל

  2. בקערה לערבב את כל חומרי הבצק לבצק רך ולא יבש. (במידה וחסר קצת קמח או מים תוסיפו לפי הצורך)

  3. לערבב את כל הגבינות והמלח.

  4. לחלק את בצק ל4.

  5. לרדד כל חלק לעלה דק

  6. לשים כף מילוי, לסגור, למרוח חלמון, לפזר שומשום וממש מעט מלח גס.

  7. לאפות 25 דקות.

בתאבון.



 
 
 

תגובות

דירוג של 0 מתוך 5 כוכבים
אין עדיין דירוגים

הוספת דירוג

הנמכרים ביותר

bottom of page